Advies

Elke aanvraag begint uiteraard met het contact dat gelegd wordt. Tijdens dit eerste contact (online kan ook, via Skype of mail) zullen de wensen voor de website doorgenomen worden. In dit stadium is het mogelijk dat de klant zijn ontwerp of wensen al op tafel legt zodat hier al naar gekeken kan worden.

Kosten

Ik heb bewust geen prijzen meer op mijn website staan, omdat elke website een unieke behandeling vereist kan je er niet een eenzijdige stempel op drukken. Een eerste prijsopgave kan dus pas worden gegeven als duidelijk is geworden wat de opdracht precies inhoudt. Het is zeker mogelijk om een budget op te geven.

Acceptatie project

Wanneer de offerte goedgekeurd is kan de ontwikkeling aan de website beginnen. Deze ontwikkeling gebeurd op mijn eigen PC of Laptop, zodat de mogelijk huidige website niet offline hoeft.

Als er bepaalde zaken klaar zijn om aan de klant te tonen, zorg ik voor een speciale ontwikkelomgeving die alleen voor ons zichtbaar is. Op deze manier kan er snel geschakeld worden over eventuele zaken en is de voortgang van het project goed te waarborgen. Indien gewenst is het zelfs mogelijk om op deze omgeving al te beginnen met het plaatsen van teksten en andere vormen zodat de website sneller live gezet kan worden.

Afronding en livegang

Als de laatste hand gelegd is aan de ontwikkeling van de website is het tijd om hem online te zetten. Dit zal altijd gebeuren zonder al te veel hinder, zodat de mogelijk huidige website niet lang offline hoeft te zijn. “Binnenkort online” pagina’s zijn dus zeker geen must!

“Je website onderhouden is net zo belangrijk als het updaten van je computer”

Onderhoud en nazorg

Ik adviseer al mijn klanten om hun website goed te blijven updaten en actief gebruik van te maken. Ik bied zelf ook een SLA (service level agreement) om deze werkzaamheden af te vangen

Uiteraard is het mogelijk om na de oplevering van de website nog extra functionaliteiten toe te voegen. Dit doe ik dan volgens hetzelfde proces als hier omschreven.

Als de functionaliteit vervolgens goedgekeurd is zal deze naadloos in de online website worden geïmplementeerd.