Een serieuze ondernemer wil ook een serieuze website. Helaas zie ik maar al te vaak dat na oplevering van een website het wordt gezien als een statisch goed waar niks meer aan hoeft te gebeuren, helaas is dit niet altijd zo.

De techniek verandert met de dag, dat is ook zo voor jouw website. Het is dus belangrijk om altijd te blijven voldoen aan de standaard, om je website veilig te houden voor jouw bezoekers/potentiële klanten, maar ook om hackers buiten de deur te houden.

Momenteel beheer ik de websites van ruim 10 klanten en zorg ik dat ze elke maand weer helemaal bijgewerkt en veilig zijn.

De ervaring leert ook dat veel van mijn klanten die een website af hebben genomen op termijn toch bij me terugkomen omdat ze onderhoud van hun bestaande website belangrijk vinden.

Een ander voordeel is dat er toch elke maand een moment is om met elkaar af te stemmen wat de volgende stap is. Bij veel van deze klanten zie ik dat zij hun website serieuzer in zijn gaan zetten nu ze weten wat de mogelijkheden zijn op online gebied.

Een SLA op jouw (bestaande) website is al mogelijk vanaf
€20 per maand

Meer informatie?

Voor de meest stabiele oplossing en alles-in-één oplossing verwijs ik je graag naar de pagina Webhosting en domeinnaam.