Waarom?

ÉÊn van mijn doelstelling voor dit jaar is om een website te doneren aan een initiatief of bedrijf dat mijn voorkeur geniet en ik geloof dat een website hun echt verder kan helpen 🙂 .

In het begin van dit jaar heb ik een aantal van deze initiatieven aangeschreven, maar ik was verbaasd hoe vaak ik “nee” verkocht kreeg.

Om deze reden besloot ik om het iets anders aan te pakken, ik wil een website gaan ruilen!

Heb jij een dienst of product en wil jij een website met mij ruilen? Laat het me weten. Maak jij bijvoorbeeld de lekkerste pizza’s, kan jij perfect klussen of iets anders waar je mee wilt ruilen? Laat het me weten.

Hoe werkt het?

Met het onderstaande formulier kan je met me in contact komen. Vul deze zo volledig mogelijk in, zodat ik van te voren een goede inschatting kan maken.

Ik kies zelf een initiatief en zal via Social Media vermelden dat het initiatief gekozen is. Vergeet dus niet om ElementMedia te volgen op Facebook. 😀

Wat bied ik?

We gaan (online) samen zitten en bespreken de behoeften voor jouw website. Na dit plan uitgewerkt te hebben zal ik over gaan tot realisatie van de website. Wanneer deze klaar is krijg je deze van mij opgeleverd, in ruil voor jouw dienst/product.

Wat zijn de verborgen kosten?

Die zijn er niet. Houd er echter wel rekening mee dat je hosting en een domeinnaam nodig hebt om een website online te plaatsen. Mocht je deze nog niet hebben, dan kan ik je daar in adviseren.